Nosto­palvelu Vantaalla ja pääkaupunki­seudulla

Laadukas nostopalvelu kuuluu olennaisena osana Vantaan Tuotekuljetus Oy:n toimialaan. Suoritamme yli 10 vuoden kokemuksella ja monipuolisen kaluston avulla vaativammatkin nostot ja kaikenlaiset nostotyöt laidasta laitaan. Kalustostamme löytyvät nosturit suoriutuvat erinomaisesti kaikenlaisista nostourakoista, kuten kappale­tavaranostoista. Myös rakennus­nostot hoituvat toimestamme ongelmitta. Olivatpa tarpeen sitten tavaranostot tai vaikka talon pystytys, olemme monipuolisesti palveleva nostoliike.

Mielestämme hyvä nostopalvelu on monipuolista, joustavaa ja asiakas­lähtöistä. Ja juuri sellaista palvelua asiakas meiltä saa.

Nosto­palvelu teollisuudelle

Suoritamme luotettavasti myös kaikenlaiset teollisuuden vaativat nostot. Nostamme luotettavasti esimerkiksi erilaiset kojeet ja laitteet sekä raaka-aineet ja muut materiaalit. Monipuolisen nosto­kalustomme ja kokeneen henkilöstömme ansiosta vaativimmatkin nostourakat onnistuvat ilman sudenkuoppia tai ongelmia, sillä olemme hoitaneet erilaisia nostoja teollisuuden sektorille jo lukemattomien vuosien ajan.

Ota yhteyttä ja tilaa nosturityö nyt!